Til forsiden
 

   PC.no-guiden     Wallpapers     Om PC.no
 

 
 

WebShops
 
  PC-butikker:
  Dell  
  MPX
  NetOnNet
  Pixmania
   
Diverse data:  
  EA ORIGIN  
  Blekkexpress  
  Inkclub  
  CDON  
   
Bøker & DVD:
  Bokkilden  
  Lovefilm  

   

Installasjonsproblemer med Need for Speed Most Wanted DEMO

Dine digitale bilder
på plakat, krus...
Ekstern harddisk
Se tilbud!
Knalltilbud på
bredbåndstelefoni

Torsdag 17. november 2005

Enkelte brukere opplever at ”Licence Agreement” ikke vises og at en feilmelding som sier at DirectX 9.0 ikke er installert avbryter installasjonen.

Slik kan du løse problemet:

1. Når du kjører filen nfsmwdemo.exe (som du har lastet ned), vil nye filer bli lagt på harddisken. Disse filene ligger sannsynligvis i mappen C:\NFSMWDemo.  Undermappen DirectX har en fil som heter DXSETUP.exe. Dobbeltklikk på denne slik at riktig versjon av DirectX blir installert (med mindre du er sikker på at du allerede har høyeste versjon).

2. Dette punktet er sannsynligvis det avgjørende. I mappen NFSMWDemo høyreklikker du på filen AutoRun.exe og velger Egenskaper fra hurtigmenyen. Klikk på skillearket Kompabilitet. Sett hake under kompabilitetsmodus og velg Windows 2000 slik at programmet kjører i kompabilitetsmodus med Windows 2000 (hvis du selv har Windows XP). Nå kan du kjøre filen AutoRun.exe. Sannsynligvis går det an å installere spillet nå.

3. Hvis du fremdeles får samme feilmelding ved installasjon, så sjekk at din PC møter minimumskravene. Start PC-en på nytt. Dobbeltklikk på filen 0compressed.zip som ligger i mappen NFSMWDemo og pakk ut filene slik at de blir liggende i samme mappe. Forsøk å installere spillet nå, ved å dobbeltklikke på AutoRun.exe.


 

 Tips en venn om denne saken!
   
 
Copyright © Presttun Comp. All rights reserved.