Til forsiden
 

   PC.no-guiden     Wallpapers     Om PC.no
 

 
 

WebShops
 
  PC-butikker:
  Dell  
  MPX
  NetOnNet
  Pixmania
   
Diverse data:  
  EA ORIGIN  
  Blekkexpress  
  Inkclub  
  CDON  
   
Bøker & DVD:
  Bokkilden  
  Lovefilm  

   

Inne i 3D-spillet

Dine digitale bilder
på plakat, krus...
Ekstern harddisk
Se tilbud!
Knalltilbud på
bredbåndstelefoni

Lørdag 7. januar 2006

Z800 3DVisor er laget for at du skal føle deg på innsiden av spillet. Bildet er tredimensjonalt. Hodets bevegelser registreres slik at du kan snu deg i landskapet.

3DVisor har to skjermer, en for hvert øye. Skjermene viser forskjellig bilde slik at du oppnår 3D-effekt, dvs. du får dybdesyn. I tillegg er 3DVisor utstyrt med tre kompass, tre gyroer og tre akselerometre slik at bevegelse kan registreres langs alle akser. Dermed kan du snu deg i et 3D-landskap ved å ganske enkelt snu på hodet. Det gir en følelse av å være inne i selve spillet. Stereo lyd sørger også for at du får en følelse av å være til stede. Mikrofon følger også med.

3DVisor kobles til PC og er kompatibel med de fleste skjermkort, men for øyeblikket er det kun enkelte NVIDIA skjermkort som formelt har støtte for stereobilder.

Spørsmålet blir så: Hvilke spill kan man spille med 3DVisor? Dessverre oppgis det vanligvis ikke om spillet har støtte for 3D-briller i beskrivelsen av spillet eller utenpå pakken. Den letteste måten å finne det ut på er å laste ned demoversjonen av spillet og prøve. Eksempler på spill som har støtte for 3D-briller er Unreal Tournament 2003 og 2004, Doom 3, Painkiller, Half-Life 2 og America's Army.

Z800 3DVisor veier bare rundt 225 gram og er behagelig å ha på. Den europeiske versjonen av Z800 3DVisor koster $999 eller ca. 6500 kroner.

Aktuelle linker:

 • 3DVisor
 • Reklamefilm for 3DVisor (Windows Media)
 • NVIDIA
   
   Tips en venn om denne saken!
     
 •  
  Copyright © Presttun Comp. All rights reserved.