Til forsiden
 

   PC.no-guiden     Wallpapers     Om PC.no
 

 
 

WebShops
 
  PC-butikker:
  Dell  
  MPX
  NetOnNet
  Pixmania
   
Diverse data:  
  EA ORIGIN  
  Blekkexpress  
  Inkclub  
  CDON  
   
Bøker & DVD:
  Bokkilden  
  Lovefilm  

   

Tredemølle til PC-spill

Dine digitale bilder
på plakat, krus...
Ekstern harddisk
Se tilbud!
Knalltilbud på
bredbåndstelefoni

Mandag 9. januar 2006

Med GameRunner kan du løpe rundt i spillets tredimensjonale landskap.

Nå kan du komme i form av å spille dataspill. GameRunner er en tredemølle med et styre som fungerer som spillkontroll. Utstyret kobles til en vanlig PC med USB-kabel. Meningen med GameRunner er at du skal få en ny følelse av å være til stede i selve spillet. Samtidig er tanken bak nyvinningen at man skal få god trim og således ha en sunnere form for aktivitet enn vanlig dataspilling der man stort sett sitter i ro.

stort bilde

GameRunner kan også brukes for å gå ned i vekt for alle som er interessert i å brenne noen ekstra kalorier. Her tar man vare på moroa i stedet for å bare jogge langs landevegen.

GameRunner er beregnet for "fist person shooter" spill, dvs. spill hvor du løper rundt i et 3D-landskap med våpen. Alle slike spill som kan spilles med tastatur og mus kan også spillet med GameRunner, og GameRunner er lett å lære å bruke.

Et godt spørsmål blir da: Hvordan kan man gå sidelengs på tredemøllen? GameRunner fungerer slik at man holder i et styre som minner om et

sykkelstyre. Dette styret erstatter stort sett musen mens tredemøllen erstatter tastaturet. På tastaturet kan man vanligvis gå sidelengs med tastene A og D. Skal du gå sidelengs med GameRunner, må du holde på en knapp på styret samtidig som du går framover på tredemøllen. Da vil du gå sidelengs i spillet. Dette fungerer greit når du er vant med det. Samme prinsipp for å gå bakover. Hold inne Back-knappen og gå fremdeles framover på tredemøllen.

GameRunner skal snart lanseres og vil antakelig koste rundt kr 3000,-.

Aktuelle linker:

 • Se video med GameRunner (1,6 MB QuickTime-film)
 • GameRunner (hjemmeside)
   
   Tips en venn om denne saken!
     
 •  
  Copyright © Presttun Comp. All rights reserved.