Til forsiden
 

   PC.no-guiden     Wallpapers     Om PC.no
 

 
 

WebShops
 
  PC-butikker:
  Dell  
  MPX
  NetOnNet
  Pixmania
   
Diverse data:  
  EA ORIGIN  
  Blekkexpress  
  Inkclub  
  CDON  
   
Bøker & DVD:
  Bokkilden  
  Lovefilm  

   

Prisfall på bredbånd

Dine digitale bilder
på plakat, krus...
Ekstern harddisk
Se tilbud!
Knalltilbud på
bredbåndstelefoni

Mandag 13. februar 2006

Bredbånd blir bare bredere og bredere mens prisene skrumper inn.

Dataguard tilbyr 512 kilobit ADSL (med 128 kilobit ut) for bare kr 179,- per måned. Det ser ut til å være laveste månedspris noensinne. Velkjente og driftssikre Telenor har også satt ned prisene.

NextGenTel tilbyr utrolige 20 megabit/sekund ADSL til kr 499,- per måned. Linjen ut blir da 1,2  megabit/sekund. Tilbudet fra NextGenTel er en kampanje og varer i begrenset tid. Skal du kunne få hele 20 mbps i praksis, må du bo mindre enn 1 km fra telefonsentralen. Dess lengre vekk du bor, og dess dårligere kvalitet det er på kobbertråden, dess mer smaler bredbåndet inn. Bor du 3 km fra sentralen, blir forventet hastighet 7 mbps, eller 7000 kilobits per sekund, for å si det slik.

Men 7 mbps er heller ikke verst! Med en slik hastighet laster du ned nesten en hel megabyte per sekund! En gigabyte drar du inn på 20 minutter hvis det ikke er andre flaskehalser på nettet. Internettelefoni er selvsagt heller ikke noe problem med så fett bredbånd, og det gjelder alle, uansett hvor bred dialekt du snakker og uansett hvor bred du er i kjeften. Streaming av musikk går så det synger. Streaming av video og web-TV blir også bra.

Aktuelle linker:

 • Dataguard
 • NextGenTel
 • Telenors ADSL-kampanje
 • Sammenlign priser
   
   Tips en venn om denne saken!
     
 •  
  Copyright © Presttun Comp. All rights reserved.