Til forsiden
 

   PC.no-guiden     Wallpapers     Om PC.no
 

 
 

WebShops
 
  PC-butikker:
  Dell  
  MPX
  NetOnNet
  Pixmania
   
Diverse data:  
  EA ORIGIN  
  Blekkexpress  
  Inkclub  
  CDON  
   
Bøker & DVD:
  Bokkilden  
  Lovefilm  

   

Video Strip Poker Supreme - Demo

Dine digitale bilder
på plakat, krus...
Ekstern harddisk
Se tilbud!
Knalltilbud på
bredbåndstelefoni

Onsdag 1. mars 2006

Ypperlig multimedia med videosekvenser i DVD-kvalitet gjør dette spillet levende og engasjerende. Last ned demo!

For 20 år siden kunne man spille Strip Poker på Commodore 64, og det var ikke nytt den gangen heller. Denne klassikeren dukker nå opp med videosekvenser av en kvalitet som kan sammenlignes med DVD. Dette er intet mindre enn neste generasjons Strip Poker der man får en helt annen form for kontakt med damen som kaster mer enn bare kortene.

Video Strip Poker Supreme legger vekt på det sosiale. Her kan du til og med spandere en drink på den velkledde damen, i alle fall hvis du har nok penger igjen. Ideen til spillet er like enkel som den er genial. Med lyd og videosekvenser blir det liv i damen man tidligere bare kunne se bilder av. Noe iskaldt pokeransikt har hun ikke, men hun kan nok være litt lur, så ikke stol for mye på hvilke kort hun gir inntrykk av å ha!

Det eneste negative man kan si om dette spillet er at det kunne hatt en mer sofistikert dame eller noe mer innhold. Flere og mer varierte videosekvenser hadde gjort seg. Men når det eneste negative man har å si om spillet er "We want more" så er det ikke så verst. Fullversjonen til spillet er i skrivende stund ikke sluppet, men den skal være like om hjørnet.

Aldersgrensen er satt til 18 år. Dette er ikke akkurat hardporno. Video Strip Poker Supreme er helt uskyldig moro, men siden damen kan finne på å nippe til et glass hvitvin, sier det seg selv at dette ikke passer for mindreårige.

Aktuelle linker:

 • Systemkrav
 • Last ned demo til Video Strip Poker Supreme (108 MB)
 • Hjemmesiden til spillet.
 • Hele tre demoversjoner kan du laste ned til en tidligere utgave av spillet som ganske enkelt heter Video Strip Poker.
   
   Tips en venn om denne saken!
     
 •  
  Copyright © Presttun Comp. All rights reserved.