Til forsiden
 

   PC.no-guiden     Wallpapers     Om PC.no
 

 
 

WebShops
 
  PC-butikker:
  Dell  
  MPX
  NetOnNet
  Pixmania
   
Diverse data:  
  EA ORIGIN  
  Blekkexpress  
  Inkclub  
  CDON  
   
Bøker & DVD:
  Bokkilden  
  Lovefilm  

   

Verdens minste harddisk

Dine digitale bilder
på plakat, krus...
Ekstern harddisk
Se tilbud!
Knalltilbud på
bredbåndstelefoni

Mandag 27. mars 2006

Imation lanserer verdens minste harddisk; Imation Micro Hard Drive. Ideell for folk som jobber eksternt og som trenger en ultra-bærbar og pålitelig måte å dele, lagre og transportere viktige filer på. Imations Micro Hard Drive kommer med en unik, integrert låsbar USB-kabel som kan brukes til å feste den slanke lagringsmodulen til beltet eller dokumetmappen. Imations 4GB-store Micro Hard Drive gjør deling og lagring av filer til en lek takket være dens evne til å overføre filer til både PC, Mac og Linux. Med en vekt i underkant av 30 gram, og støtsikkert metallomslag, er Micro Hard Drive liten og bærbar nok til at profesjonelle kan ta den med seg så og si hvor som helst. Inni ligger verdens minste harddisk, som bekreftet i Guinness Book of World Records i 2005. Det er en Toshiba-nyvinning som måler mindre enn tre centimeter i diameter, og er kraftig nok til å holde store presentasjonsfiler, grafikk, foto, musikk og email.

Toshibas knapt 3 cm høye harddisk er mulig å bruke i neste generasjons mobilprodukter, så som mobiltelefoner, MP3-spillere, PDA-er, digitalkameraer, MP4-spillere og eksterne datalagringsprodukter.

I tillegg kan Imation tilby brukere muligheten for å beskytte viktige filer som er lagret på Micro Hard Drive. Imations Security Manager synkroniserer filer og kryptografisk programvare for Windows og Mac, auto-lagrer multifil-versjoner og synkroniserer automatisk kopiene som gir lett adgang til tidligere versjoner, samt beskytter mot ikke-autorisert bruk ved å låse alle filer med en 128-bits kryptografisk funksjon.

"Imations Micro Hard Drive byr på rette blanding av kapasitet, sikkerhet og pålitelighet for profesjonelle som jobber eksternt, hvilket gjør den perfekt for innholdsrike og tøffe arbeidssituasjoner. Uansett om brukere deler, lagrer eller transporterer høykapasitetsfiler vil Imations Micro Hard Drives design og programvare sørge for at filene deres er der når de trenger dem," sa Frank Goedbloed i Imation.

Aktuelle linker:

 • Guide til kjøp av USB lagringsenhet
 • Imation
   
   Tips en venn om denne saken!
     
 •  
  Copyright © Presttun Comp. All rights reserved.