Til forsiden
 

   PC.no-guiden     Wallpapers     Om PC.no
 

 
 

WebShops
 
  PC-butikker:
  Dell  
  MPX
  NetOnNet
  Pixmania
   
Diverse data:  
  EA ORIGIN  
  Blekkexpress  
  Inkclub  
  CDON  
   
Bøker & DVD:
  Bokkilden  
  Lovefilm  

   

City Life - demo

Dine digitale bilder
på plakat, krus...
Ekstern harddisk
Se tilbud!
Knalltilbud på
bredbåndstelefoni

Lørdag 15. april 2006

I dette spillet skal du bygge en by.

City Life er et artig spill, litt utenom det vanlige. Her bygger du veier, hus, fabrikker, vindmøller, rådhus, politistasjon, brannstasjon osv. Målet er å få byen til å fungere så godt som mulig. Byen, eller kommunen om du vil, skal gå med overskudd eller i alle fall ha et budsjett som går i balanse. Folk skal trives. Bygger du byen på en uklok måte, vil du oppleve arbeidsledighet, bolignød, kommunalt budsjettunderskudd, kulturelle motsetninger, strømkrise, manglende karriæremuligheter blant arbeiderne, at helsevesenet blir kritisert eller andre problemer.

Eksempel: Bygger du for få vindmøller, og andre kraftverk, vil strømprisene bli kritisert. Bedriftene kan også generere for lite inntekter på grunn av strømkrisen.

Når du bygger boliger og andre bygninger, kommer folk strømmende til byen automatisk. Hvis du zoomer inn, kan du se mennesker som går i gatene og biler som kjører. Du kan se hva de gjør. Dette er ganske kult. Kameravinkelen kan du snu og vende på i 3D-landskapet. Det hele fremstår som en levende by.

Skjermbilder fra fullversjonen til City Life:

Med et par museklikk setter du opp en boligblokk, en vindmølle, en brannstasjon eller en annen enhet. Veier bygger du enkelt og greit ved å klikke og dra. Det er fort gjort å bygge, men du må bygge fornuftig og gjennomtenkt for å få en vellykket by.

Utgiver: Monte Cristo

Aldersgrense: For alle.

Demoen avslutter etter 30 minutter, men du kan spille hvor mange ganger du vil. Etter 30 minutter må du altså begynne på en ny by, fra begynnelsen.

Aktuelle linker:

 • Systemkrav
 • Last ned musikk fra spillet: CityLife.mp3 (4 MB)
 • Last ned demo til City Life (496 MB)
 • Hjemmesiden til City Life
   
   Tips en venn om denne saken!
     
 •  
  Copyright © Presttun Comp. All rights reserved.