Til forsiden
 

   PC.no-guiden     Wallpapers     Om PC.no
 

 
 

WebShops
 
  PC-butikker:
  Dell  
  MPX
  NetOnNet
  Pixmania
   
Diverse data:  
  EA ORIGIN  
  Blekkexpress  
  Inkclub  
  CDON  
   
Bøker & DVD:
  Bokkilden  
  Lovefilm  

   

Trådløst fra PC til stereoanlegg

Dine digitale bilder
på plakat, krus...
Ekstern harddisk
Se tilbud!
Knalltilbud på
bredbåndstelefoni

Onsdag 19. mars 2006

Den kobles direkte til stereoanlegget med vanlige analoge stereokabler og har kontakt med PC via trådløst nettverk.

Philips lanserer en ny trådløs digital medielink som enkelt lar brukeren spille musikk fra PC eller nettradio via et vanlig lydanlegg. Nye SLA 5520 håndterer alle vanlige digitale filformater som MP3 og WMA (og til og med DRM).

Andelen digital musikk i norske hjem øker, ikke minst på grunn av nedlastingen av musikk og den økte bruken av nettradio. Samtidig som flere har mer musikk lagret på sine datamaskiner, øker interessen for produkter som lar brukerne spille sin musikk i gode lydanlegg med ordentlig lydkvalitet. Philips SLA 5520 retter seg akkurat mot denne målgruppen.

Philips SLA 5520 kobles direkte til musikkanlegget med vanlige analoge stereokabler. Ettersom enheten er Plug og Play-kompatibel, direktekobler den seg enkelt og trådløst til andre UPnP-enheter via WiFi (802.11g). Fjernkontroll følger med. Med den kan du navigere i musikksamlingen.

Philips SLA 5520 har veiledende pris 1799 kroner og er tilgjengelig i butikkene i april 2006.
 

 Tips en venn om denne saken!
   
 
Copyright © Presttun Comp. All rights reserved.