Til forsiden
 

   PC.no-guiden     Wallpapers     Om PC.no
 

 
 

WebShops
 
  PC-butikker:
  Dell  
  MPX
  NetOnNet
  Pixmania
   
Diverse data:  
  EA ORIGIN  
  Blekkexpress  
  Inkclub  
  CDON  
   
Bøker & DVD:
  Bokkilden  
  Lovefilm  

   

Mus med ekstrem nøyaktighet

Dine digitale bilder
på plakat, krus...
Ekstern harddisk
Se tilbud!
Knalltilbud på
bredbåndstelefoni

Torsdag 18. mai 2006

Lasermus fra Targus er 20 ganger mer nøyaktig enn vanlige optiske mus.

Targus har lansert en serie nye mus med ny laserteknologi. Targus hevder den nye teknologien er mer enn 20 ganger så følsom som den typiske optiske teknologien. Den nye laserteknologien gjør at musen også virker ypperlig på blanke overflater.

I tillegg til vanlige knapper som høyre-/venstreklikk og scroll har musen ekstra navigasjonsknapper til page forward, page back, applikasjonsswitch m.m.

Targus 5-button Laser Retractable Notebook Mouse er laget for bærbar PC (bilde).
Musen er liten og lett, og dermed grei å bære med seg sammen med en bærbar PC. Ledningen rulles automatisk inn for å gjøre arbeidsplassen mer ryddig og for at musen skal være enda lettere å bære med seg. Denne musen klarer jobben på de aller fleste underlag du måtte komme borti, til og med på skinnende blanke overflater. Veiledende pris er kr 299,-.

Targus Wireless Laser Rechargeable Notebook Mouse er også ment for bærbar PC. Den er trådløs og kan lades opp med USB-kabel. Veiledende pris er kr 429,-.

Targus 8-Button Laser Wireless Mouse er i normal størrelse og ment for stasjonær PC. Den er trådløs og kan lades opp med USB-kabel. Veiledende pris er kr 519,-.

Alle musene kan brukes både på bærbar PC og stasjonær PC. Forskjellen er at de to første (Notebook Mouse) er mindre. Dette for at de skal være lettere å bære med seg. Alle musene benytter den nye laserteknologien som er ekstra følsom.

Man kan dog spørre seg om det er nødvendig med en så nøyaktig mus. Det blir neppe noe særlig større fart i svingene av den grunn. Vanlige optiske mus er stort sett mer enn nøyaktige nok. Er du opptatt av spill, bør du velge mus med ledning (enten du bruker Targus eller ikke). Trådløse mus er ikke så bra til spill av hensyn til forsinkelse i overføringen.
 

 Tips en venn om denne saken!
   
 
Copyright © Presttun Comp. All rights reserved.