Til forsiden
 

   PC.no-guiden     Wallpapers     Om PC.no
 

 
 

WebShops
 
  PC-butikker:
  Dell  
  MPX
  NetOnNet
  Pixmania
   
Diverse data:  
  EA ORIGIN  
  Blekkexpress  
  Inkclub  
  CDON  
   
Bøker & DVD:
  Bokkilden  
  Lovefilm  

   

Dataspill på kino

Dine digitale bilder
på plakat, krus...
Ekstern harddisk
Se tilbud!
Knalltilbud på
bredbåndstelefoni

Onsdag 31. mai 2006

På Frogner kino kan du kjøre dataspill på lerretet.

På Frogner kino kan drømmen om den ultimate spillopplevelse gå i oppfyllelse. Her kan du leie en hel kinosal for å spille ditt favorittspill. Ta med deg kameratgjengen, bursdagsselskapet eller utdrikkingslaget og benk deg opp foran lerretet.

Frogner kino er første kino i Oslo med dette tilbudet, forteller kinosjef Maja Lunde. Ta med din egen X-box360, Playstation eller Nintendo til oss, og spill dine favorittspill på lerret. Vi leier ut salen lørdager og søndager og kobler deg opp mot kinoanlegget. Her får du Norges beste lydanlegg og et fantastisk bilde på den digitale projektoren, sier kinosjefen. Som et ekstrabonus har kinoen skjenkebevilling, slik at man også kan nyte et glass vin eller øl til spillopplevelsen.

Etter å ha ligget brakk i flere år, gjenåpnet Frogner kino i januar som digital kino. Her kan privatpersoner leie kinosalen og sette opp sin egen yndlingsfilm, og firmaer kan leie til lukkede visninger og førpremierer. I tillegg har Frogner kino vanlige filmframvisninger.

Tidligere nyhet:

  • Frogner blir digital kino
     
     Tips en venn om denne saken!
       
  •  
    Copyright © Presttun Comp. All rights reserved.