Til forsiden
 

   PC.no-guiden     Wallpapers     Om PC.no
 

 
 

WebShops
 
  PC-butikker:
  Dell  
  MPX
  NetOnNet
  Pixmania
   
Diverse data:  
  EA ORIGIN  
  Blekkexpress  
  Inkclub  
  CDON  
   
Bøker & DVD:
  Bokkilden  
  Lovefilm  

   

Norske web-baserte XS Office

Dine digitale bilder
på plakat, krus...
Ekstern harddisk
Se tilbud!
Knalltilbud på
bredbåndstelefoni

Onsdag 21. juni 2006

XS Office er en norsk web-basert kontorløsning som hjelper bedriften med å organisere sine oppgaver, ansatte og kundekontakter.

XS Office har program for prosjektstyring, timeregistrering, dokumentarkiv, salgssystem, kundeoppfølging mm. En del av denne kontorpakken har fått navnet XS Office Free Edition og er gratis for inntil 3 brukere.

XS Office er innholdsrikt og detaljert. De ansatte kan fra en drop-down-meny registrere at de er til lunsj, på møte, på forretingsreise og lignene. På oversikten over "tilstedeværelse" ser man til enhver tid hvem som er hvor. Informasjon om bedriften, ansatte, styre, aksjonærer osv. ligger inne på sine respektive plasser. Hver enkelt ansatt har sin egen kalender med oversikt over arbeidsoppgaver. Under "samhandling" ligger en gruppekalender slik at man kan se avtalene og oppgavene til medarbeiderne. Ellers har systemet støtte for avstemninger, kunngjøringer, diskusjonsforum, kontakter, CRM (Customer Relationship Management) og mye mer.

Skjermbilder fra XS Office:


Klikk på bildene for å se større skjermbilder.

Alt på ett sted
Pakken gjør at man slipper forskjellige programmer for forskjellige oppgaver med forskjellige grensesnitt. Her har man ganske enkelt alt på samme sted, tilgjengelig fra hvor som helst bare man har tilgang til Internett. Man kan også koble seg opp mot systemet fra en PDA (håndholdt PC), og Mac kan også benyttes. XS Office kan installeres på bedriftens webserver eller på et webhotell.

Demo
En demo av fullversjonen er tilgjengelig på web. For å prøve ut demoen, logger du deg inn med passordet "demo". Der kan du i detalj se alt den komplette kontorpakken har å by på. Gratisversjonen er begrenset til "Min side", "Organisasjon", "Samhandling", "Diverse" og "Admin".

Utgiver: Spider XS as

Aktuelle linker:

 • Demo (logg inn med ID = demo, Bruker = demo, Passord = demo)
 • Hjemmesiden til XS Office
 • Hjemmesiden til Spider XS as
 • Hjemmesiden til Spider industrier a.s
   
   Tips en venn om denne saken!
     
 •  
  Copyright © Presttun Comp. All rights reserved.