Til forsiden
 

   PC.no-guiden     Wallpapers     Om PC.no
 

 
 

WebShops
 
  PC-butikker:
  Dell  
  MPX
  NetOnNet
  Pixmania
   
Diverse data:  
  EA ORIGIN  
  Blekkexpress  
  Inkclub  
  CDON  
   
Bøker & DVD:
  Bokkilden  
  Lovefilm  

   

Last ned Internet Explorer 7

Dine digitale bilder
på plakat, krus...
Ekstern harddisk
Se tilbud!
Knalltilbud på
bredbåndstelefoni

Tirsdag 15. august 2006 (oppdatert 29. august)

Den ferdige versjonen av Internet Explorer 7 er nå klar. Du finner link til denne nederst på siden.

Internet Explorer 7 er sikrere og har ny funksjonalitet.

Når du har installert Internet Explorer 7, vil du straks se en del forskjeller. Menyene og knappene øverst er annerledes. Den største forskjellen er at hvert enkelt vindu du surfer i, nå kan representeres med sitt eget skilleark (tab) i stedet for at disse havner på oppgavelinjen nederst på skjermen. Ved å høyreklikke på en hvilken som helst link, kan du velge om den nye siden skal havne i et nytt skilleark, eller om den skal havne i et nytt vindu (slik at det vises på oppgavelinjen nederst på skjermen). Hvert enkelt vindu kan ha flere skilleark. For å velge riktig skilleark, kan du klikke på knappen "Quick Tabs" og se alle websidene i miniatyr. Du kan ikke surfe i disse miniatyrbildene, men du kan bruke dem til å velge hvilken side du vil åpne.


Klikk på bildene for å se store skjermbilder.

Noe ny funksjonalitet er også å finne. Et lite søkefelt er lagt inn på verktøylinjen. Her kan du velge hvilken søkemotor feltet skal være tilknyttet. Google er et godt valg. Internet Explorer 7 har "Phishing filter" (avslører svindel-websider som utgir seg for å være nettbanken din eller lignende) og støtte for RSS feed (nyheter automatisk servert til din nettleser).

Sikkerheten i versjon 7 er høyere, noe som gir god grunn til å oppgradere. Oppgraderingen er gratis.

Norsk versjon av Internet Explorer er for øyeblikket ikke tilgjengelig.

Last ned Internet Explorer 7 her.
 

 Tips en venn om denne saken!
   
 
Copyright © Presttun Comp. All rights reserved.