Til forsiden
 

   PC.no-guiden     Wallpapers     Om PC.no
 

 
 

WebShops
 
  PC-butikker:
  Dell  
  MPX
  NetOnNet
  Pixmania
   
Diverse data:  
  EA ORIGIN  
  Blekkexpress  
  Inkclub  
  CDON  
   
Bøker & DVD:
  Bokkilden  
  Lovefilm  

   

13 nye spill du kan laste ned

Dine digitale bilder
på plakat, krus...
Ekstern harddisk
Se tilbud!
Knalltilbud på
bredbåndstelefoni

Tirsdag 12. september 2006

Disse 13 nye spillene kan du laste ned prøveversjoner til. Her er det mye bra. Studer gjerne hjemmesidene hvis du vil gjøre deg mer kjent med spillene før du bestemmer deg for hva du vil laste ned.
 

 
El Matador
Som tjenestemann for narkotikapolitiet tar du opp kampen med en beinhard narkoliga. Dette er en historie om korrupsjon, hevn, dobbeltmoral og rettsgang. Regn med overraskelser og dramatikk! To demoer er tilgjengelig for dette spillet.

Skjermbilde
Hjemmeside
Last ned demo nr 1 (990 MB)
Last ned demo nr 2 (972 MB)

 
Paraworld
Et kamp-orientert RTS (real time strategy) spill. I en pre-historisk fantasiverden styrer du hærer av mennesker og dinosaurer, sett ovenfra, i fugleperspektiv. Dinosaurene kan være utstyrt med våpen, noe som gjør dem enda mektigere. Mer enn 50 forskjellige forhistoriske dyr er med. Mye flott grafikk. I demo-versjonen spiller du mot andre spillere over Internett (multiplayer).
Hjemmeside
Last ned demo (908 MB)

Skjermbilde

 
Joint Task Force
RTS-spill (Real Time Strategy) hvor du har kommandoen i morgendagens konflikter i Midtøsten, Sentral-Asia og på Balkan. Infanteri, tanks, artilleri, fly og helikopter må brukes i kombinasjon med hverandre for å få en stryrke med maksimal slagkraft. Spillet har både single player og multiplayer. I demo-versjonen, som bare er single player, skal du gjennomføre oprasjoner i Somalia og i jungelen i Colombia. Her bruker du blant annet Apache helikopter.

Skjermbilde
Hjemmeside
Last ned demo (457 MB)

 
Stranger
I en magisk verden skal du lede arméer av mystiske skapninger, og kjempe for din udødelige sjel. Som i alle fantasiverdener er det en episk historie i dette spillet. Du velger side, opparbeider deg nye egenskaper med erfaring, oppklarer mysterier og beseirer fiendene med teknikk eller brutal kraft. God strategi, diplomatiske forhandlinger, handel og bruk av magi er hva som trengs for å seire.
Pentium 2,0 Ghz og 512 MB minne er minstekrav.
Hjemmeside
Last ned demo (330 MB)

 
LEGO Star Wars II: The Original Trilogy
Meget barnevennlig spill. Star Wars med Lego-klosser og Lego-figurer. Figurene er så godt laget at dette er helt fantastisk god reklame for Lego. Kan spilles av alle, men passer best for barn over 10 år. Personer, romskip, roboter, lyssverd osv. er godt gjenkjennelig fra filmene.
Hjemmeside
Last ned demo (448 MB)

 
Stronghold Legends
RTS-spill (Real Time Strategy) som foregår i middelalderen der man slåss med økser, sverd, magi, ildblåsende drager, isdrager som kan fryse fiender og varulver som angriper mest effektivt i flokk. Solide borger kan bygges opp, med middelalderske våpen til å forsvare borgen.
Hjemmeside
Last ned demo (350 MB)

 
Perimeter: Emperor's Testament
Science Fiction RTS-spill som foregår i flere dimensjoner i abstrakte verdener. Restene av den menneskelige sivilisasjon blir nødt til å forlate den døende jorden og begynne reisen inn i psykosfæren, der åndene (nye prester av menneskeheten) tror at de vil finne ny beboelig planet.
Hjemmeside
Last ned demo (479 MB)

 
Just Cause
En øy, som er en egen stat, er i ferd med å utvikle atomvåpen. Som agent skal du stoppe regimet og lede innbyggerne fram til frihet. Dette er et action-fylt spill hvor du skal hoppe i fallskjerm, bruke paraglider og kjøre bil, båt, motorsykkel og andre kjøretøy i halsbrekkendee action. Maskinpistol får du også bruk for.
Hjemmeside
Last ned demo (555 MB)

 
Broken Sword
Eventyrspill der historien er en blanding av fakta, tro, fantasi og konspirasjonsteorier. Den bibelske Moses var ikke bare en gjetergutt. I ung alder viet han mye tid til å finne ut av alkjemiens mysterier. Han leste skrifter som selv den gangen var eldgamle - rester av gamle utdødde sivilisasjoner. I disse skulle det ligge en oppskrift på et fryktinngytende våpen. Det var dette han brukte for å bekjempe egypterne og lede jødene ut av Egypt. Våpenet var det siste og mest grusomme av de store landeplagene. Det viste seg å kunne drepe selektivt, slik at jødene ikke ble skadet. Våpenet forsvant noen hundre år senere. Sies det...
Hjemmeside
Last ned demo (333 MB)

 
Call of Juarez - Multiplayer demo
Mens First Person Shooter-spill vanligvis dreier seg om krig, foregår dette i ville vesten. Et skikkelig Western-spill, inspirert av Western-filmer. Ri på hest, trekk raskt i dueller... Tidligere har du kunnet laste ned single player-demoen fra PC.no. Nå er altså multiplayer-demo tilgjengelig.
Hjemmeside
Last ned demo (multiplayer) (386 MB)

 
Frøken Detektiv: Nancy Drew - Danger by Design
Som 18 år gamle Nancy Drew, bedre kjent som Frøken Detektiv, skal du i dette eventyrspillet reise til Paris for å etterforske den noe merkelige motedesigneren Minette. Minette er sjef for et design-studio. Du gir deg ut for å være en vanlig arbeider, og begynner å jobbe i studioet. Minette bruker en maske og er mistenkelig ofte i uhyggelig dårlig humør. Hva med de andre ansatte? Har de rent mel i posen?
Hjemmeside
Last ned demo (337 MB)

NetOnNet - Sjekk alltid med oss først

 
Star Wolves 2
RPG (Role Playing Game) som foregår i rommet. Science Fiction med full krig med romskip. Som leder for en gruppe leiesoldater skal du utføre oppdrag, som stort sett går ut på å bekjempe fiender ved bruk av fornuftig strategi og smart taktikk. Denne demoen er på engelsk, men hjemmesiden er på tysk.
Hjemmeside (på tysk)
Last ned demo (292 MB)

 
Microsoft Flight Simulator X
Siste utgave av Microsofts velkjente flysimulator. Her skal du utføre oppdrag med forskjellige typer flyvemaskiner, både små og store. Dette er mer en simulator enn et spill. Noe av poenget er at du kan se områder, som byer og flyplasser, slik det er i virkeligheten. Detaljene har blitt bedre enn før. Nå kan du f.eks. se biler på veiene og kjøretøy som kjører rundt på flyplassene. Simulatoren er optimalisert for Windows Vista, men kan også brukes på Windows XP.
Hjemmeside
Last ned demo (636 MB)

 

 Tips en venn om denne saken!
   
 
Copyright © Presttun Comp. All rights reserved.