Til forsiden
 

   PC.no-guiden     Wallpapers     Om PC.no
 

 
 

WebShops
 
  PC-butikker:
  Dell  
  MPX
  NetOnNet
  Pixmania
   
Diverse data:  
  EA ORIGIN  
  Blekkexpress  
  Inkclub  
  CDON  
   
Bøker & DVD:
  Bokkilden  
  Lovefilm  

   

Programvare lar deg utvikle egne spill

Dine digitale bilder
på plakat, krus...
Ekstern harddisk
Se tilbud!
Knalltilbud på
bredbåndstelefoni

Lørdag 4. november 2006

Du kan også delta i konkurranser og vinne fete premier, hvis du lager beste spill.

Med programvarepakkene FPS Creator og DarkBASIC Professional kan du i løpet av kort tid lage dine egne First Person Shooter spill. Begrensede demo-versjoner, som har 30-dagers varighet, kan du laste ned gratis.

NVIDIA og The Game Creators lanserer en konkurranse for folk som har lyst til å bli spillutviklere. Konkurransen er delt inn i to kategorier, en for programpakken FPS Creator og en for DarkBASIC Professional. Programpakkene er verktøy for å lage First Person Shooter spill. Vinneren av FPS Creator-konkurransen får en kjempebra PC, samt en publiseringsavtale med Mastertronic, som vil finansiere utviklingen av et spill med 15 nivåer. Spillet vil bli publisert og solgt. To DarkBASIC Professional-vinnere får også komplette PC-er i premie, pluss at spillene blir lagt ut på hjemmesiden til NVIDIA, hvor besøkende kan spille.

Man skal nok ikke være for naiv når det gjelder sjansene for å vinne disse konkurransene. Dette er ment for spesielt interesserte som har lyst til å bli profesjonelle spillutviklere. Konkurransen blir knallhard. Selvsagt kan du lage dine egne spill, og legge disse ut på din egen webserver (hvis du vil betale hva en spill-server koster), og la spillere løpe rundt i ditt landskap med våpen og krige. Men da må du først kjøpe fullversjonen til FPS Creator for kr 325,-, eller fullversjonen til DarkBASIC Professional for kr 585,-.

Mer info:

 • Om FPS Creator. Her kan du laste ned demo - 135 MB.
 • Om DarkBASIC Professional. Her kan du laste ned demo - 11 MB.
 • Om konkurransen
   
   Tips en venn om denne saken!
     
 •  
  Copyright © Presttun Comp. All rights reserved.