Til forsiden
 

   PC.no-guiden     Wallpapers     Om PC.no
 

 
 

WebShops
 
  PC-butikker:
  Dell  
  MPX
  NetOnNet
  Pixmania
   
Diverse data:  
  EA ORIGIN  
  Blekkexpress  
  Inkclub  
  CDON  
   
Bøker & DVD:
  Bokkilden  
  Lovefilm  

   

PC.no forandrer seg

Dine digitale bilder
på plakat, krus...
Ekstern harddisk
Se tilbud!
Knalltilbud på
bredbåndstelefoni

Nyttårsaften, søndag 31. desember 2006

PC.no blir annerledes i 2007. Flere spill (demoer) og færre andre nyheter.

PC.no kutter ut nesten alle daglige nyhetsartikler om nytt PC-utstyr og lignende. Til gjengjeld skal vi bli flinkere til å oppdatere det faste stoffet, som f.eks. Guide til kjøp av PC-utstyr, og det vil også bli noe nytt "fast stoff". Det som stort sett kuttes ut er altså nyhetsartikler som er aktuelle i en måned eller to, og som deretter havner i nyhetsarkivet.

PC.no skal være et nettsted som leserne kan benytte for å laste ned spill og for å få veiledning til kjøp av PC-utstyr og oppgradering av PC. I tillegg blir det en del moro, så som quiz, wallpapers, kule linker etc. I svært stor grad skal PC.no bli flinkere til å la deg laste ned nye demoer til de beste spillene. På dette området skal vi virkelig holde deg oppdatert.

Et riktig godt nytt år til alle våre trofaste lesere! 

 Tips en venn om denne saken!
   
 
Copyright © Presttun Comp. All rights reserved.