Til forsiden
 

   PC.no-guiden     Wallpapers     Om PC.no
 

 
 

WebShops
 
  PC-butikker:
  Dell  
  MPX
  NetOnNet
  Pixmania
   
Diverse data:  
  EA ORIGIN  
  Blekkexpress  
  Inkclub  
  CDON  
   
Bøker & DVD:
  Bokkilden  
  Lovefilm  

   

Microsoft røper fremtiden

Dine digitale bilder
på plakat, krus...
Ekstern harddisk
Se tilbud!
Knalltilbud på
bredbåndstelefoni

Tirsdag 9. januar 2007

Her kan du laste ned en video fra Microsoft som forteller om Windows Vista og andre ting som kommer i 2007. Noe tid er også viet til hvordan data-hverdagen vil bli lenger inn i fremtiden. Videoen varer i 1 time og 15 minutter.

Eksempler på hva som blir demonstrert i videoen:

 • Sammenkobling. Xbox-brukere og Windows Vista-brukere kan delta i samme multiplayer-spill og spille mot hverandre, eller være på samme lag, for den sags skyld. På Windows Vista kan du også bruke en Xbox-konsoll. Du kan f.eks. spille Halo 2 (eller Halo 3 som kommer i 2007) mot andre spillere, enten de bruker Xbox eller Vista.
 • Enklere søk. Med Windows Vista kan du med ett søk søke gjennom alle dokumentene, enten det er Word-dokumenter, epost eller websider du har besøkt, for å finne det du har glemt.
 • Wallpapers er du allerede kjent med. Hva om et wallpaper, som viser en foss, plutselig blåses liv i slik at du kan se vannet renne? Teknologien er enkel. Det er bare en video som viser en foss. Video-wallpapers. Enhver video kan i prinsippet brukes som wallpaper i Vista, akkurat som ethvert bilde kan brukes som wallpaper i Windows XP.
 • Penere. MS Office-dokumenter på 1-2-3. Ny programvare gjør det enda raskere å lage dokumenter som ser profesjonelle ut.
 • TV-kanaler i USA. De har fetere og billigere bredbånd "over there", noe som gjør det mulig å lettvint laste ned High Definition DVD-filmer og se disse på Xbox 360 eller på Windows Vista. Det er også mulig å se på TV via Internett (Ip-TV). Nå skal det gå an å vise andre kanaler i et lite vindu nederst på skjermen, slik at du kan velge om du virkelig vil skifte kanal, eller ikke. Du kan med andre ord følge med på flere kanaler samtidig, og det er brukervennlig (funker også på Xbox 360).
 • Kjøkken og soverom. Bill får hjelp på kjøkkenet. En projektor i taket projiserer oppskrifter og lignende, rett ned på kjøkkenbenken. I det han setter en pose mel på benken, oppfatter systemet dette og gir ham relevant veiledning. Projektoren lyser også opp et lite område på benken, slik at han slipper å jobbe i mørket. Selvsagt har systemet stemmegjenkjenning slik at han har hendene frie. På soverommet får uttrykket "wallpapers" en ny dimensjon.
 • I bilen. Stemmegjenkjenning får man også i bilen. Der kan du ringe uten å bruke hendene og til og med motta SMS-tekstmeldinger som systemet leser opp.

Microsoft vil helst være en del av livet ditt 24 timer i døgnet. Før eller senere kommer de antakelig med en vekkerklokke som vekker deg opp 9 minutter tidligere akkurat i dag for å informere deg om at det er glatt føre og treg trafikk, noe som gjør at du trenger de ekstra minuttene for å rekke jobben.

Mellom linjene fungerer videoen også som horribelt god reklame for Microsoft og Windows Vista. Det får heller våge seg. Se videoen og bli kjent med fremtiden!

Video:

 • Last ned Microsofts informasjonsvideo (høyreklikk og "Lagre som...")   (266 MB)
   
   Tips en venn om denne saken!
     
 •  
  Copyright © Presttun Comp. All rights reserved.