Til forsiden
 

   PC.no-guiden     Wallpapers     Om PC.no
 

 
 

WebShops
 
  PC-butikker:
  Dell  
  MPX
  NetOnNet
  Pixmania
   
Diverse data:  
  EA ORIGIN  
  Blekkexpress  
  Inkclub  
  CDON  
   
Bøker & DVD:
  Bokkilden  
  Lovefilm  

   

Musikk-quiz

Dine digitale bilder
på plakat, krus...
Ekstern harddisk
Se tilbud!
Knalltilbud på
bredbåndstelefoni

Torsdag 15. mars 2007

Dette er en virkelig artig quiz der du skal høre lydklipp og koble disse til bilder. Premien er en kjempekul MP3-spiller, så fet - så slank, at du bare ha den. Asono X4 har et nesten magisk utseende. Skjermen er nærmest usynlig, inntil du slår den på. Designet er bare tøft. Og det er innholdet også. Selv om den er ultraportabel, uten harddisk, har den opptil 2 GB minne. Verdi: kr 899,-

Premien er en Asono X4

Det er tre forskjellige musikk-quiz; en lett, en vanskelig og en svært vanskelig. Klarer du en av disse, får du være med i trekningen av MP3-spilleren. Det spiller ingen rolle hvilken quiz du løser (og det blir heller ikke registrert hvilken du løser). Bare du løser en av de tre, er du i mål. Du øker ikke sjansen for å vinne ved å løse flere quiz, men det er jo selvsagt artig å prøve alle tre. Trekning foretas 20. april. Vinneren blir offentliggjort med fornavn og sted.

Oppdatert 20. april: Trekningen er foretatt

Aktuelle linker:

 • Mer info om Asono X4
 • Gå til quiz
   
   Tips en venn om denne saken!
     
 •  
  Copyright © Presttun Comp. All rights reserved.