Til forsiden
 

   PC.no-guiden     Wallpapers     Om PC.no
 

 
 

WebShops
 
  PC-butikker:
  Dell  
  MPX
  NetOnNet
  Pixmania
   
Diverse data:  
  EA ORIGIN  
  Blekkexpress  
  Inkclub  
  CDON  
   
Bøker & DVD:
  Bokkilden  
  Lovefilm  

   

10 nye spill du kan laste ned

Dine digitale bilder
på plakat, krus...
Ekstern harddisk
Se tilbud!
Knalltilbud på
bredbåndstelefoni

Tirsdag 12. februar 2008

Her er 10 demo-versjoner som har kommet ut i starten av 2008. En del av disse er ordentlige godsaker. Mer detaljert info om spillene finner du ved å klikke på linkene til hjemmesidene til spillene.
 

 
Terrorist Takedown 2
FPS (First Person Shooter). Her skal du delta som amerikansk soldat i kampen mot terror. Historien bygger på virkelige hendelser.

Skjermbilde
Hjemmeside
Last ned demo (547 MB)

 
Theatre of War v1.10.1.81
RTS (Real Time Strategy) hvor tanks, våpen, kjøretøy og militær strategi fra 2. verdenskrig er mest mulig realistisk gjengitt.

Skjermbilde
Tidligere nyhet: Theatre of War (med gammel demo).
Hjemmeside
Last ned ny demo (654 MB)

 
Agatha Christie: Evil Under the Sun
Solen var vitne heter romanen på norsk som dette eventyrspillet er bygget på. På en vakker tropisk øy skal du, som velkjente detektiv Poirot, bli kjent med 20 personer, lete etter spor og vurdere forholdene de forskjellige menneskene har til hverandre for å klare å peke ut hvem av dem som har myrdet en kjent skuespillerinne.
Se også tidligere utgivelse: Agatha Christie: Ti små negerbarn.

Skjermbilde - Poirot til høyre
Hjemmeside
Last ned demo (214 MB)

 
The Club
FPS (First Person Shooter) der alle kjemper mot alle og regelen ganske enkelt er Kill or be killed. Det nytter ikke å ligge på lur og vente. Du må løpe for å ikke bli drept. Et brutalt og action-preget spill med 18 års aldersgrense.
Hjemmeside
Last ned demo (1,93 GB)

 
Conflict: Denied Ops
Multiplayer FPS (First Person Shooter). Det spesielle med dette spillet er at du leder to soldater som samarbeider i krigen, og du kan når som helst skifte fra den ene til den andre, mens du spiller. Den ene er snikskytter mens den andre bruker tyngre våpen. Opptil 15 spillere kan delta i en krig.
Hjemmeside
Last ned demo (953 MB)

 
Savage 2: A Tortured Soul
Spillet er en blanding av FPS (first person shooter), RTS (real time strategy) og RPG (role playing game). Det er et mulitplayer-spill hvor to lag (mennesker og monstre) kjemper mot hverandre. Det gjelder å ødelegge motpartens base og utvide sin egen. Spillet har fått god kritikk, men kan være noe vanskelig å lære, spesielt for spillere som ikke er vant med RTS.

Skjermbilde
Hjemmeside
Last ned demo (666 MB)

 
Speedball 2 - Tournament v1.1
Dette er et noe spesielt multiplayer-ballspill på en arena hvor spillerne kan tilpasses (konfigureres). Du skal vinne så mange kamper som mulig, og får etterhvert tilgang til nye saker i online-butikken. Du kan lage din egen logo og til en viss grad bestemme hvordan spillerne skal se ut, og du kan velge spillere blant menn, kvinner og droider.

Skjermbilde
Hjemmeside
Last ned demo (439 MB)

 
Enemy Territory: Quake Wars, versjon 2.0
For ordens skyld; Dette har ingenting med gratis-spillet Wolfenstein: Enemy Territory å gjøre. Enemy Territory: Quake Wars er et multiplayer first person shooter spill der to lag spiller mot hverandre. Soldatene er inndelt i klasser. Forskjellige våpen og militære kjøretøy kan tas i bruk. Viktige elementer i spillet kan konstrueres og ødelegges.

Skjermbilde
Hjemmeside
Last ned demo (klient) (744 MB)
Last ned demo (server) (144 MB)
Last ned demo (bugfiks til server) (2 MB)

 
Shadowgrounds Survivor
Jorden har blitt invadert av monstre fra verdensrommet. Tre spillbare karakterer (mennesker) er tilgjengelig, med et oppgraderingssystem som minner om det man finner i rollespill. De tre karakterene slår seg sammen med de siste restene av menneskelig motstand og må kjempe mot horder av monstre.

Skjermbilde
Hjemmeside
Last ned demo (587 MB)

 
CSI: Hard Evidence
CSI (Crime Scene Investigation). Realistiske teknikker og laboratorieutstyr skal benyttes for å løse en mordsak.
Hjemmeside
Last ned demo (411 MB)

 

 Tips en venn om denne saken!
   
 
Copyright © Presttun Comp. All rights reserved.