Til forsiden
 

Nytt spill utgitt i 2009
Wolfenstein (som kom ut i 2009) er blant spillene som har aller best grafikk og har naturligvis langt bedre grafikk enn Wolfenstein Enemy Territory, som nå er blitt en del år gammelt. Mer info om det nye spillet

 

   PC.no-guiden     Wallpapers     Om PC.no
 

 
 

WebShops
 
  PC-butikker:
  Dell  
  MPX
  NetOnNet
  Pixmania
   
Diverse data:  
  EA ORIGIN  
  Blekkexpress  
  Inkclub  
  CDON  
   
Bøker & DVD:
  Bokkilden  
  Lovefilm  

   

Radar

Dine digitale bilder
på plakat, krus...
Ekstern harddisk
Se tilbud!
Knalltilbud på
bredbåndstelefoni

Etter å ha lest de to første avsnittene nedenfor (om oppdraget), har du tilstrekkelige kunnskaper til å spille Radar. Leser du om strategi, blir du en bedre spiller.

Oppdraget

Allies skal stjele radar-komponenter og plassere dem på lastebilen. Axis skal forhindre det.

Oppdraget, steg for steg

Allies starter vanligvis med å forsøke å kapre den fremre bunkeren (Forward Bunker). Dette skjer ved å gå inn i bunkeren og heise flagget. Videre skal døren til hovedinngangen (Main Entrance) sprenges slik at Allies får tilgang til området med radarene. Når døren til hovedinngangen er sprengt, forsvinner flagget og bunkeren tilhører Allies for godt. Allies skal forsøke å komme seg inn på området med radarene og stjele delene (komponentene). En kasse med radar-deler er plassert på hver av de to radarene. En hvilken som helst spiller fra Allies kan stjele radar-delene bare ved å gå tett inntil dem. Deretter gjelder det å løpe avgårde med radar-delene og plassere dem på lastebilen. Straks en kasse med deler er plassert på lastebilen, er den sikret slik at Axis ikke lenger kan gjøre noe med den. Når begge kassene er plassert på lastebilen, er oppdraget utført og Allies har vunnet.

Snarveier til målet finnes. Uten å ta bunkeren, kan Allies sprenge hovedinngangen. Når døren til hovedinngangen er sprengt, forsvinner flagget og bunkeren tilhører Allies for godt. Allies kan også sprenge vekk en annen dør (Side Entrance) for å få tilgang til området med radarene. I teorien kan Allies stjele radar-delene uten å ta bunkeren i det hele tatt.

Strategi - Allies

Det er mest naturlig for Allies å straks angripe bunkeren. Det smarteste er likevel å jobbe med flere ting samtidig. Mens noen angriper bunkeren, kan en ingeniør løpe mot den lille døren (Side Entrance) for å sprenge den. Samtidig kan en annen ingeniør løpe mot hovedinngangen for å sprenge den. Det blir vanskeligere for Axis når de skal passe på både bunkeren, Main Entrance og Side Entrance samtidig.

Regn med at Axis har plassert miner i området rundt radarene. I det du skal stjele radar-delene, lønner det seg å spurte (ved å holde nede Shift-tasten) og hoppe for å minske sjansen for å trå på en mine. Det beste er om en Covert Ops har registrert minene med kikkerten slik at de er synlig for alle. Det lønner seg å angripe både via Side Entrance og Main Entrance. Hvis du skal stjele radar-delene, kan det lønne seg å være lege (Medic). Som Medic kan du øke helsen til 100% hvis du blir skadet. Du kan også lettere klare oppdraget selv om du trår på en mine.

Strategi - Axis

I starten gjelder det å passe på både bunkeren, hovedinngangen og den lille inngangen. Maskingeværet i bunkeren bør monteres straks for å stoppe Allies. Miner kan utplasseres utenfor den lille inngangen. En soldat i bunkeren med flammekaster er ikke dumt. Det lønner seg også å være offensiv og angripe Allies.

Når Allies har klart å ta bunkeren (Forward Bunker) er det lurt å sette opp miner i området rundt radarene. Hvis en soldat fra Allies klarer å ta en kasse med radar-deler, bør man gjøre alt man kan for å skyte ned soldaten og ta tilbake radar-delene.

Allies kan stanses ved de to inngangene. Er det mange spillere, pleier det å utspille seg et vanvittig slag ved hovedinngangen. Et lite stykke fra hovedinngangen kan en Axis-soldat ligge i skjul med et mobilt maskingevær (MG42) og skyte mot Allies-soldater i hovedinngangen. I bunkeren med den lille inngangen (Side Entrance) kan et maskingevær (MG42) monteres. Dette er svært godt egnet til å stoppe Allies. Miner kan også settes opp ved Side Entrance. En Field Ops kan sørge for at området rundt lastebilen blir bombet.

Det beste er om man klarer å spille offensivt og ta kontroll over området rundt lastebilen og angripe bunkeren (Forward Bunker).
 

Enemy Territory

 1. Om spillet (forsiden).
 2. Systemkrav (sjekk om din PC er rask nok).
 3. Last ned Enemy Territory.
 4. Kort introduksjon (gir deg nok info til å teste spillet i 10 minutter).
 5. Introduksjon (dette bør du lese før du setter i gang med å spille for alvor).
 6. Roller og våpen.
 7. Strategi, samarbeid, ære og medaljer.
 8. Områdene: Oppdrag, bakdører og strategi for området.
  1. Radar
  2. Railgun
  3. Fuel Dump
  4. Oasis
  5. Battery
  6. Goldrush
 9. Flere detaljer...: Ord og uttrykk, konfigurasjon, sette opp spill-server, troubleshooting...

 
 Tips en venn om denne saken!
   
 
Copyright © Presttun Comp. All rights reserved.